Velkommen til Steinbyen.

P3044862

God morgen alle sammen, da kommer det et aldri så lite tips på hva dere må sjekke ut om turen en gang går til Afrika og Zanzibar.Byen heter Stonetown, her finner du shopping, dining og mennesker som er så fargerike at du blir så happy etter bare 3 minutter. Pengene vi bruker er schilling og har nettopp tatt ut en million av pengesekken. Jeg vil helst ikke ta på dem fordi her nede bruker folk venstre hånden til å tørke stumpen med, de vil da si at dette er sa skitne penger rett fra møkka.

Byen er som en labyrint, noen ganger kommer man ut, andre ganger ikke. Joda, man kommer alltid ut, men det kan være veldig vanskelig til.

Shoppingen er så som så, men noen ting som man bare burde få med seg hjem er kaffe og krydder, kanskje et par diamanter om du kan finne dem. Kaffen er så sykt god og sterk. De selger ogsåckrydderbokser som er så sykt fine, de er kanskje best å ha på hytten siden de er litt sånn old farmer style.

Det er igrunnen veldig billig her, men har du blondt hår og brune øyner stiger prisene veldig fort, kanskje en parykk og en mørk fargestift kunne vært noe om du er gjerring.

Det finner mange resturanter som man ikke burde gå på, noen ganger må du faktisk vente 2 timer på maten, her er det ikke noe vits å ta turen. Mitt tips er å sjekke tripadvisor eller spør dem som jobber på hotellet. Min favoritt resturant er Lemongrass, denne ligger i Stowntown og her får du virkelig mat for pengene, pluss en atmosfære som er super nice.

Jeg har fri i dag og blir snart til å ta båten ut til en liten øy hvor jeg kan ligge å slappe av og sole meg. Det er virkelig godt med en fridag etter så mye intrykk på noen dager. Ja, i dag er dagen for å senke skuldrene og reflektere litt på hvor heldig man er som menneske.

Vi ses litt senere folkens. 

P3044853P3044854P3044866
P3044879P3044871P3044873P3044875P3044878P3044850P3044882


P3044864P3044868


 

P3044852

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *