Møt min nye venn Imran, 7år fra Zanizibar.

P3024605

God kveld folkens, håper dagen deres har vært kanon bra.Min dag har vært helt utrolig. Jeg hadde ikke trodde det skulle gå så inn på meg som det gjorde, men det det var føt jeg møtte min nye venn Imran. Denne gutten er 7 år og kan nesten ikke se. Det har vært utrolig vanskelig å finne briller som han kan bruke siden synet hans er så svakt. Det ligger på +10 langsynt.

P3024484P3024500

Men historien til denne gutten er så rå. Det er Imran som er mannen i huset, mammaen er blind. Imran må være øynene for både mamma og seg selv. Det vil si med hans sitt syn så ser igrunnen ingen av dem noe. Dette møte ble så sterkt for meg. Jeg elsker denne gutten. 

P3024502P3024504

Jeg er proff og kan ikke begynne å gråte når jeg er på jobb, så da løp jeg på baksiden av bygget etter dem var gått, fikk tatt meg litt vann og fikk meg en liten knekk. Imran er idag mitt forbilde. For en mann.

Jeg er så glad for at jeg har fått lov til å være med å hjelpe denne fine gutten. Håper hverdagen dems vil bli bedre og gleder meg til fortsettelsen.

Nå må jeg springe videre, vi ses snart. Jeg legger også ut videoer på SnapChat, så dere kan følge det live og bilder på Instagram så bare å følge også. @EspenHilton

Gjerne del dette innlegget, det er viktig for vi har alle briller liggende hjemme som vi ikke bruker. I dag har en av dere hjulpet en hel familie bare ved å komme innom Specsavers med gamle briller. Du har gitt synet tilbake til denne lille gutten. #STOLT!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *