Rock & Roll time!

P1072111

Shoes /Roots. Jeans / Diesel. Shirt / Only & Sons. Jumper / NN07. Jacket / Blk Dnm.


God kveld mine damer og herrer og velkommen til,? Well…. Nei, kom ikke på noe morsomt å skrive i der, men man kan ikke være super morsom hele tiden.

For en dag det har vært. Jeg har digget hvert eneste sekund, utenom da jeg hadde litt lavt blodsukker i 14 tiden, da var jeg litt irretabel tenker jeg nok.

En ting som er litt morsomt, jeg tenker ikke så mye på hvor hektisk igrunnen livet kan være, men så snakket jeg med min bedre halvdel og fikk beskjed at det ikke var rart jeg hadde fått et par ekstra kviser siden jeg hadde så mange baller i luften. Det fikk meg til å tenke litt, har jeg det? Når jeg tenker meg nøye etter så har jeg faktisk veldig mange ting/baller flygende oppe i luften. Du vet folkens, av og til trenger man bare noen andre til å minne deg på hvor mye tid man faktisk bruker på jobben sin og hvor sykt heldig man er som får lov til å drive med det man liker.

Føler meg litt som en gammel mann om dagen også, for hvert blogginnlegg som kommer ut seint på kveld avslutter jeg med «nå må legge meg», MÅ jo ikke, men er faktisk trøtt.

Starter dagen tidlig i morgen med cast-intervju og videre på presselansering for mitt nye trenings opplegg for så videre på kontoret og jobbe med casting.

PS: Det spøker i leiligheten min….

Vi ses i morgen, natta!

P1072112P1072115P1072117P1072123

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *