Gant you so much!

PC301790

 Hello folkens og godt nyttår.

Jeg kunne nok delt mange fine minner på denne dagen her med masse av bilder, men jeg fikk en fantastisk fin julegave av Gant som jeg ikke har fått brukt før i dag så da vil jeg heller vise dere den. Så hyggelig å få en slik julegenser fra et av mine favoritt merker, det setter jeg så stor pris på, men old sport det er jeg ikke…. Mulig bare litt da.

Kveld skal tilbringes med dem jeg er mest glad i, mine fantastiske/rare/høylytte og morsome venner og kjæreste. Vi skal til kompisen vår Stian, her skal alle kose seg gjennom kvelden med mat og drikke.

Alle som kommer skal ha med seg en rett hver slik at total pakken blir en kanon kalkun middag på ca 10 stykker. Jeg tar med meg Isbiter for det er det eneste jeg kan lage, sånn seriøst!

Jeg kan jo ikke lage kalkun, sist jeg gjorde det serverte jeg en nydelig kalkun med frost på innsiden, så da sa jeg bare at denne kalkunen er laget på god norsk oppskrift fra 1800 hundre tallet, da skal den være frosen på innsiden. Alle trodde på meg. Haha. How to get away with food.

Håper dere får en fantastisk feiring med alle dere er glad i og i dag er siste dagen du kan stemme bloggen min til finalen på VixenBlogAwards. Håper dere tar en siste stemme på meg HER og HER. Tusen takk for 2014,  2015 blir det hektisk på denne bloggen, mye spennende og mange jobber som skal gjøres.

Espen-

PC301792PC311809PC311820PC311824

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *