#Second day of Christmas style!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cardigan / Solid. Shirt / RalphLauren. Hat/ Cubus. Jeans / Diesel.

Hei folket i landet vårt.

Jeg håper ikke dere er dårlige i formen i dag, vet jo at det er mange som går ut på fest 1 juledag. I Vennesla så er det normalt å gå ut 2 juledag.

I kveld kjører jeg litt gebursdagsfeiring med gamle venner, så drar vi alle videre på den årlige juledansen som denne gangen skal være i min gamle gymsal, haha der har jeg mange minner fra tiden jeg skulket gymen fordi jeg ikke tørte å trene med alle de kule gutta. Hadde det vært i dag så hadde jeg vunnet hele treningsøkten for å si det sånn, rart hvordan ting forandrer seg.

Gleder meg til i kveld og gleder meg til å se alle 450 menneskene i gymsalen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *