Christmas workout!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld mine venner.

Fader for en deilig treningsøkt jeg fikk kjørt i dag, lenge leve kettlebells. Det som er så sykt bra med denne treningen et at den går rett på pulsen og musklene, så da jeg var ferdig var jeg rett å slett litt dårlig, men etter 20 sushie biter var formen på plass igjen.

Problemet når jeg kom hjem så sto middagen klar på bordet, gjestene møtte jeg i døren, så jeg måtte bare presse i meg litt deilig kjøtt middag. Problemet nå er at jeg er så stapp mett og orker ingenting, men jeg er ingen sofagris så nå kler jeg på meg og tar en lang gåtur og klapper meg selv på skulderen etterpå.

Har du trening på ditt nyttårsforsett, anbefaler jeg kettlebells timer. Sommerkropp og energi kick delux. I Oslo har dem egen Kettlebells senter, det finner du her!

Vi ses snart. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *