Winter wonderland style by Sons!

PC191376

Jacket / Primark. Jeans / Diesel. Shoes / Cat. Jumper / Only & Sons. Cap / Primark. Shirt / RalphLauren.

God julelaurdag flotte og deilige mennesker.

Jeg har fått denne kule genseren i julegave fra Only & Sons, skulle kanskje ikke åpnet den før 24 desember, men når dem sender pakker på døren så klarer ikke jeg å la dem ligge. Inne på nettsiden til Only & Sons har dem veldig mye kult til en ekstrem liten pengesum, elsker billige klær som sitter støpt på kroppen.

Har fått noen gaver på døren fra mine samarbeidspartnere og har åpnet dem alle jaja, er jo nesten voksen så da tenker jeg shitau!

Nå skal jeg pakke kofferten og vaske leiligheten for i morgen setter jeg meg på toget til Vennesla for å feier jul med venner og familie, jippi! Håper kvelden deres blir kanakans god.

Vi ses snart.

PC191392PC191378PC191375PC191395PC191388PC191389

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *