Details of the shoes!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld folkens.

Planen i dag var å handle inn siste delene av julegavene, trene og spise god middag, men har fått en liten feber og forkjølelse så da skal jeg bare ligge i sengen og se på TV serie, jeg kan ikke bli syk nå. Jeg har faktisk ikke tid til det.

Jeg har blitt en smule besatt av disse dressskoene fra Stockholm Design Group. Blir nok å bruke dem en del, koster ikke så mye heller så da er jo lommeboken fornøyd. Jeg har en type elsk for sokker med veldig sterke farger/mønster, de løfter og fremhever skoene veldig. Disse sokkene betalte jeg 2 kroner for, snakk om kupp.

Gutter, bare sånn at det er sagt så er sko noe av det første jenter ser på, så keep them shiny eventuelt ta vare på skoene deres.

Nå skal jeg ha meg en te og se litt på TV serien Those who kills, veldig spennende ny serie. Snakkes……

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *