Denim on Denim!

PC040687

 Favoritten av alle favoritter er dongeri på dongeri, bruker man ordet dongeri lenger? Føler alle bare sier jeans eller denim, ikke at det er så viktig da. Jeg holder på med litt regnskap nå, så er det rett ut å kjøpe julegaver og møte Lene for å ta noen bilder. Har noen fått med seg den nye serien på E? House of DVF? Jeg som jobber mye med casting kan bare si, fantastisk gjeng dem har fått castet til serien. Jeg elsker alle sammen, for noen karakterer, drama, kjerringer som bruker store ord dem faktisk ikke helt vet hva betyr. Dette blir det TV av. Det å se på reaity TV er noe jeg selv lærer mye av til neste casting jobb jeg tar på meg. Man lærer av hverandre for å si det sånn. Serien kan du se på Youtube nå faktisk, have fun. Vi ses litt senere. 

PC040690PC040625PC040622PC040616

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *