Photobomb at the x-mas marked!

PC140954

Jacket / Vintage. Jumper / Zara. Jeans / Replay. Shirt / RalphLauren. Shoes / Cat. Hat / Primark. God mandag yall, gårsdagens julemarked var yber koselig. Jeg tenkte at dette kunne være en fantastisk plass til å ta noen kule outfits bilder. Bildene ble fine dem, problemet var bare at det var alt for mye folk så da ble det heller outfitphotobomb shoot, men jeg synes ikke det gjorde noe. Det er jo jul og da er det folkestemning for alle pengene. Julemarkedet er virkelig en plass alle burde ta turen om man føler for å få inn litt julestemning. Vi gikk der i et par timer og spiste svele og drakk masse gløgg. Herreminhatt som jeg gleder meg til jul med familien nå. Jeg reiser hjem til Vennesla på søndag slik at jeg får noen ekstra dager til å kose meg med kjente og kjære. Vi ses snart, nå er det lunsj tid.

PC140956PC140959PC140962PC140970PC140972PC141018

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *