Jas town!

PC130877

 God laurdagskveld folkens, Kompisen vår Jas fra UK er på besøk og da man ut på vift slik at han får sett litt av Oslo, det endte igrunnen opp med bare burger på Mathallen og så var man ferdig å vise han Oslo for denne gang, snakk om flinke turist guider! Det er godt han har vært i Oslo før å kjenner byen så godt, eller han kjenner vel jentene i byen godt, ikke selve gatene haha. Nå skal jeg kaste meg litt rundt her og komme meg på kino, yay for date night i desember. Vi skal se filmen «Annabelle» bare fordi jeg elsker skrekkfilmer og liker å skremme alle dem som er i salen ved å si «BØ» veldig høyt rett før du vet det kommer en skummel scene, I love going to the movies.

PC130884PC130886

Jeg fikk en selfiestang sist uke og det er jo veldig kult å ha, men selfiestangen trekker til seg mye publikum for å si det mildt, alle snudde seg da vi tok dette bilde. 

IMG_8955

 Herregud hva jeg elsker denne bydelen av Oslo, sykt koselige hus midt i bakken ved Mathallen. Jeg setter et av disse husene på ønskelisten min til jul.  

PC130879PC130881PC130896

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *