Hunted streets!

PC040659

God fredag people, sava da var det faktisk helg igjen! Jeg skal på julebord i kveld med jobben, ser frem til kvelden som en liten kiddo. Jeg elsker julebord sesongene fordi man vet aldri hva som skjer på slike fester, den ene er mer gal enn den andre. Det er så sykt deilig å se at mennesker som stresser så mye med jobbene sine endelig tar seg en dram og virkelig senker skuldrene. Bildene jeg legger ut i dag er fra en shoot jeg hadde sist uke, på en location som var super fet, men igjen veldig creepy. Plassen var helt forlatt og det eneste menneske vi møtte var ei gammel dame som skrek til oss, tror nesten hun hadde lyst å kaste en stein i hodet mitt en periode, men i quess thats life in the hunted streets. Bildene kommer snart. Nå må jeg få i meg litt mat, nettopp vært å trent på Barrysbootcamp. 

PC040188PC040196PC040197PC040167PC040192PC040627

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *