Photo-nerd!

PC040598

God morgen du gale værden. En av de tingene jeg liker best å gjøre utenom trening er faktisk å ta bilder. Det å ta bilder handler om å være kreativ, leken og tenke historie på hva et bilde kan fortelle. Nå har jeg brukt meg selv på bilder i 5 år og kjenner hvordan både kroppen, ansiktformen og posene mine blir best mulig på foto. En ting jeg har veldig lyst å lære meg er Photoshop. Jeg elsker å redigere bilder, men har aldri brukt fotoshop før, føler det er litt vanskelig? Det er kanskje så simpelt som å spise en sjokolade midt i uken, man må bare liksom. Siden det blir mye reising på meg har jeg funnet ut at hotellrom er en plass hvor jeg virkelig kan ha det gøy. Veldig kjedelig og litt flaut om noen hadde kommet inn når jeg holder på, for jeg skal love at jeg tar helt av, på bildene her er kameraet satt på to stoler, oppe i sengen og tre ting som gjør at kameraet står helt stille i rett posisjon. Ser faktisk sykt teit ut, but who really gives a damn?! Nå skal jeg ut å ta litt bilder, thats my day, vi ses senere!

PC040603PC040606PC040610PC040608PC040611PC040612

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *