Fly me to the moon!

PC040092

 God morgen kidoz. Jeg er våken og klar for en ny dag, vet dere hva jeg hater mest av alt? Å fly. Jeg har så flyskrekk og hver gang jeg setter meg på et fly tenker jeg, kjærejesusihimmelen osv….. Det er jo ikke som at det skjer noe, har bare turbulens skrekk tror jeg. Jeg begynner å svette hver gang flyet kjører inn i skyene, et annent problem er søvn på flyet, det får jeg hvertfall ikke til. Hver gang jeg reiser til USA sitter jeg våken som en annen idiot,men alle ligger å sover, takk gud for jeg alltid klarer å underholde meg selv. Nå er det TV inspilling snart, vi ses litt senere. 

PC040094OLYMPUS DIGITAL CAMERAPC040101PC040099PC040150

Jeg smisket meg til to sjokolader siden jeg sa at dette var favoritten min, og det hjalp sikkert at jeg sa hun var den beste flyvertinnen ever, vakker var hun også. Yay, flight-poeng for meg der. 

PC040153OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *