The nomination is in!

 

PC030446

God laurdags morgen folken. Jeg har blitt nominert til årets Herreblogg og Kjendisblogg. Det er så stas siden jeg nå har blogget i 5 år og aldri vunnet noen ting. Nominasjonene har vært der tidligere, men kommer meg liksom aldri helt til toppen. Skal jeg være helt ærlig så synes jeg at vi fortjener å vinne denne gangen, det skal jeg ikke nekte på. Håper dere alle har lyst å stemme på bloggen vår. Som jeg sa tidligere så er dette vår blogg, det er bare jeg som styrer den. Det vil si at premien går til en av dere lesere og titelen går til meg siden jeg sitter å jobber her. Dere kan stemme hver 12 time via denne linken HER & HER. Avstemningen stenger 31 desember så folkens, nå kjører vi på. Vi ses snart, ha en fin frokost, jeg må løpe til neste destinasjon #Oslo

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *