Straße of Wien

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God fredag folkens. Jeg har vært ute å testet kameraet mitt i Wien og bildene ble fantastiske synes jeg. Grunnen til at jeg er i Wien er for å lære å bruke kameraet mitt fra Olympus og hva slags type effekter denne lille dingsen faktisk har og har lært så mye nytt, det er så gøy.#kameranerd. Litt senere i dag skal jeg vise dere noen helt syke bilder jeg tok i mørket av meg selv, etter jeg så resultatet ble jeg litt sånn, fyfaen, dette er den råeste effekten jeg noen gang har sett. Jeg forstår meg så godt på nerder og hvorfor dem er så IN i det dem holder på med, selv bruker jeg alt for mye tid på å ta bilder av alt som kan krype å gå og må rett hjem for å fikser litt på dem etterpå, men med dette kameraet trenger jeg ikke det lenger. Fokuset og bildene blir så sykt klare og det gjør at jeg slipper å sitte lenge å redigere bildene etterpå. Kameraet er også billig slik at alle har råd til det, en perfekt julegave om du spør meg. I dag skal jeg være fotograf i bryllupet til min bror og da blir det dette kameraet jeg skal bruke. Gleder meg til å vise dere resultatet #LITTANGST

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPC030202PC030221PC030171PC030160OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPC030268OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *