The famous Espen

Firedelt bilde fra 02.12.14 kl. 05.55 #4

 God morgen folkens. Kl 06:00, sove tre timer tror jeg og tryne mitt ser ut som en utgave av The walking Dead! Jeg elsker The Walking Dead, men trenger liksom ikke se ut som en zombie. Jeg har en nabo som har ADHD og jobber som flyvertinne så da er det kjempe fint at hun vasker og rydder i leiligheten sin klokken 01:00 på natta, nå skal jeg ringe på hos henne og stikke av bare av pure faenskap! Klikker for meg. Men dritt i henne litt og se den fantastiske flasken jeg fikk i går. The Famous Espen. I love it, noen som vil smake og er over 20? Fest hos meg på fredag. Neida, det er ikke det for da er jeg i en annen by, men bare kom ditt å få dere et glass med The famous Espen. Vi ses om noen timer, nå skal jeg dytte i meg kaffen og komme meg til Österreich, nærmere bestemt hovedstaden Wien. Kanskje jeg møter Werner som er Østerrikes forbundskansler, det hadde vært stas for han, tror jeg tar med en flaske til han, det er tross alt jul.

Firedelt bilde fra 02.12.14 kl. 05.55OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *