Lets go to Vienna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 God kveld godtfolk. Da var jeg endelig fremme på hotellet etter mye venting ved Frankfurt airport. Makan til kjedelig flyplass skal du lete lenge etter, eller den i Kristiansand og Mo I Rana slår denne lett. Det som var det beste med flyplassen var at de hadde super sunn mat over alt og det verste er disse sure og grinete tyskerene som hater jobbene sine like mye som dem hater å snakke engelsk. Hva er igrunnen galt med tyskere på en tirsdag da? Djiises! Jeg hadde heller aldri flydd med flyselskapet Austrian før og det var virkelig en bra opplevelse. Jeg var bare en time i luften fra Frankfurt til Wien og fikk bestille vin til de billige kjeksene vi fikk servert, ja sånt har ikke vi det i Norge på en times flytur a gitt. Dette blir en spennende og lærerik workshop tur med Olympus, gleder meg masse til å sette igang dagen i morgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thats what i call a sexy flight sleep, #dobbelhakeflaut

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Melia er hotellet mitt og er det nyeste hotellet i Wien. Hotellet ligger ved district 22. I denne byen går alt på district, føler nesten jeg er med i Hunger Games. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ses i morgen tidlig, nå tar jeg faktisk natta.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *