My kind of christmas calendar

PC010341

God kveld folkens. Da er reisebaggen pakket til Østerrike i morgen. Jeg gikk å shoppet en ny reisebag i dag og siden jeg var innom butikken så hvorfor ikke bare gå for en ny denim skjorte også. Jeg har jo så mange denim skjorter fra før av så dette var virkelig en bra investering, dagens shopping galskap! Jeg hashtagger dette med #1julekalenderpakke og later som var bra for pengesekken. Uansett så er jeg klar for workshop tur og gallafest med 50 andre bloggere fra hele verden. Jeg må opp klokken 05:00 fordi jeg trenger en time med P4 radio på ørene, kaffe ned i strupen og dra rynkene godt på plass før jeg løper til flyplassen, vi ses i morgen tidlig folkens.

PC010328PC010327PC010342PC010346

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *