Fattighuset.

PB280264

God fredag folkens. Kjenner dere til den følelsen når folk kommer bort til deg og bare, oy har du tatt på deg bunaden i dag? Det er faktisk en kofte og ikke en bunad. Jeg kjøpte denne på UFF i Oslo, super fornøyd og kostet jo bare 350 kroner. Det er virkelig et kupp. Juleshopping, har dere begynt? Jeg har kjøpt den første gaven til kjæresten, men problemet med å kjøpe gaver er, trenger vi virkelig disse gavene? Vi har jo råd til å kjøpe det vi har lyst på når vi skulle trenge det. Jeg elsker jo gaver, men hvorfor har vi sluttet med de personlige gavene? Det er så mye finere å få personlige gaver der det ligger tanker og jobb bak. En gang fikk jeg en bok, i den boken var det en historie med bilder om livet mitt, det er virkelig en fin gave 🙂 Men skulle ligge en Iphone 6/ Mac Air under treet med et fint dikt hadde jeg ikke sagt nei til det heller, jeg hadde sikkert ikke brydd meg så mye om det diktet etter at Iphonen var oppladet. Vi har virkelig blitt bortskjemte med årene folkens. Nå skal jeg pakke gaver til fattighuset, det er noe jeg gjør hvert år. Jeg shopper litt ull tøy på salg i januar, da får jeg så masse til både herrer/damer og kids til en billig pengeslump. Jeg pakker dette ned i kjelleren og tar det opp igjen i desember, da setter jeg meg på gulvet i stuen med julemusikk eller Britney Spears på høytvolum og koser meg med innpakning. Jeg tar også å sparer opp goodybags som jeg får på eventer og pakker inn de produktene jeg ikke bruker for da får dem litt smykker/leker og body lotion også. Etterhvert går julenissen Hilton ned til Fattighust og leverer gavene.  Håper det er mange som gjør det samme. Det er så fint å kunne gi noe tilbake til dem som ikke har så mye, det tross alt jul folkens.

PB270242PB270243PB270247PB270237

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *