MQ DATE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hello folkens og god tirsdag kveld. Da var jeg endelig hjemme igjen. Deilig å sitte hjemme i sofaen etter en hektisk dag og legge over bilder og lese litt mail. Jeg er ikke helt ferdig på jobb enda, må sende noen mail til og ta et par telefoner, men først blogge litt til dere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MQ er et merke jeg bruker veldig mye så da er det ekstra stas å komme på kaffe og se på det som kommer i butikken snart. Jeg har funnet meg noen favoritt plagg allerede. I morgen er det Sony live fest, det ser jeg frem til og jeg har noen spennende ting på gang som jeg gleder meg til å fortelle om, vi ses i morgen tidlig. Håper dagen deres har vært kanakans, her kommer litt bildedryss fra kaffedaten med MQ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *