Sweatpants xmas gift form him

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God laurdag. Dette er faktisk min første joggebukse på over 20 år. Jeg har aldri vært en fan av joggebukser, tror det er fordi dem sitter så stygt på, men nå folkens, nå har jeg funnet en joggebukse som sitter så sykt kult på, dem er billige og er så behagelig å bare chille i. Julegave tips nr 4 til mannen din eller bare til deg selv. (Jeg pleier å kjøpe gaver til meg selv faktisk.) Koster bare 249.- og kan kjøpes HER. Jeg tror også om man kombinerer denne buksen med en hvit skjorte og skinnjakke, vil du til å se super fresh ut, jeg skal teste det ut. En bukse i bomullskvalitet med myk, børstet innside. Elastikk og snøring i midjen. Buksen har sidelommer med glidelås og baklommer. Vrangbord nederst på bena. Nå er det trening på denne mannen, men vi ses litt senere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *