How to get laid!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God fredagskveld folkens. Okay så tingen er at jeg har vært sammen med kjæresten min i 2 år i dag og tenkte at jeg skulle gjøre noe fint. Jeg finnes ikke romantisk og jeg synes at den klisjen ikke passer helt til hvem jeg er. Jeg blir aldri flau for noe, men når det kommer romantikk inn i bilde så kan det faktisk gjøre meg flau (Kanskje det er en manneting). Kjærlighet og forhold er veldig personlig for meg og det er noe jeg snakker veldig skjelden om. På mandag bestemt jeg meg for å manne meg litt opp og bli litt soft for å gi kjæresten min det som er ønsket, ROMANTIKK! (FAEN) Jeg skal nå lage hjemmelaget middag, kjøpt gave og to roser som i «klisjen» skal være for de to årene vi har vært sammen. Det høres nok teit ut, men dette gir ikke meg så mye. Likevel vet jeg at kjæresten min setter stor pris på dette. So thats makes me happy. Så hva fant jeg ut av dette romatiske prosjektet mitt da? Jo, jeg kan ikke lage mat, Jeg kan heller ikke skru på denne fancye nye ovnen. Jeg fikk ikke viften over ovnen til å fungere og jeg mistet en flaske med vin på gulvet, så den knuste i tusen biter bare fordi jeg var så stresset. Skulle gjøre alt så forbanna perfekt haha, men totalpakken ble en super happy kjæreste som måtte snappe dette til vennene sine med #hankanomhanvil haha. Så folkens, gi kjærestene deres hva dem ønsker, you might get lucky, i know i will. Happy weekend folkens.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *