Christmas jacket

PB190059

God morgen og god fredag. (Selvutløser via mobilen) Wow, disse ukene flyr fra meg, nå var det helg igjen lissom. Jeg har shoppet meg ny jakke og denne ganger fra MQ. Tenkte det var på tide med en jakke som jeg kunne bruke når det er så kaldt ute som det faktisk er nå, pluss at denne jakken er helt tipp topp til julebord sesongen.  Jakken/frakken koster ikke for mye og den kan du finne HER  om du ikke har en MQ butikk i byen. Det som er genialt med jakken/frakken er at inni finner du en liten boble jakke som du kan zippe opp når det blir altfor kald vind, men den lille «boble jakken» kan du fint bare zippe helt av om du føler for det. Alle menn burde ha en sort jakke/frakk som man kan ta over dressen når man skal på julebord. Jeg er fornøyd med handelen. Nå starter dagen folkens, inn med kaffen og opp å hopp. Klokken er snart 16:00 og da kan helgen begynne, jeg gleder meg masse. I kveld har jeg en plan, mer om den kommer litt senere. Ha en fantastisk arbeidsfredag og jeg håper du vinner på vinlotto.

PB190057collage

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *