The perfect camera

PB140215

God morgen folkens. Det er så genialt når man bare kan sette kameraet på en trapp og knipse det rett fra mobilen. Det er faktisk hva vi gjør på dette bildet. Skulle tro det var noen som tok bilde for oss, men nope her står vi å hengere alene mens det går folk forbi haha. Jeg er så sinnsykt fornøyd med Olympus kameraet mitt. Dette er den perfekte julegaven til både deg selv eller noen i familien som liker å ta bilder. Kameraet er lett å lære og bildene man tar blir helt fantastiske. Prisen er også veldig bra for lommeboken. I kveld er det førpremiere på Hunger Games 3. Jeg tar med meg kompisen min Pia, vi har gått på alle disse førpremierene sammen, så det har jo blitt vår juletradisjon sammen, hva skal man liksom finne på når filmene er ferdig da? Kanskje vi må begynne å snakke sammen, haha.

collagelkOlympus-PEN-E-PL7-Micro-Forth-Thirds-camera-2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *