My favorite instagram at the moment

christmas-2014

Instagram, finnes noe som er gøyere og mer inspirerende for øyeblikket? Snapchat? Nei, det er kanskje bare moro og flaut til tider. Men, hvertfall så har jeg instagram som helt sikkert alle dere andre har også og jeg liker å følge inspirerende mennesker. Jeg har nå followed dette ekteparet så lenge og hvert eneste bilde er så fantastisk. Jeg har så lyst å reise hjem til denne designer familien og stjele alle dems klærene haha.

O-Christmas-Tree-9

Kiel finner du på Instagram HER og på nettsiden Kiel James Patrick

O-Christmas-Tree-26

Sarah Vickers finner du på Instagram HER og hennes blogg finner du HER

nantucket-whaler-slidefriendly-festive

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *