#Tanzaniachallenge

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 God kveld folkens. Da har jeg vært på Specsavers butikken ved Grensen og levert 3 briller, jeg kunne sikkert levert flere, men hadde bare 3 stk liggende hjemme som jeg ikke bruker lenger. Jeg synes vi alle skal ta en liten titt hjemme om vi har noen liggende, for bruker ikke du dem, da kan Specsavers ta dem med seg til Tanzania og gi dem til noen som virkelig trenger å få synet sitt tilbake. Da er det bare en ting å gjøre folkens, det er å lete etter noen briller og støtte en veldig god sak. Det er tross alt jul og det er like greit å begynne på juleryddingen nå, hvem vet hva du finner? 🙂 Legg gjerne ut et bilde av deg på Instagram med #Tanzaniachallenge, gøy å følge med på hvor mange som er med på dette. Ha en deilig kveld videre, nå skal det pakkes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *