Mr Bill day

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

God ettermiddag folkens. November og den store fakturadagen er kommet. Sitter på kontoret, drikker mine rødbeter med ingerfær og sitron, sykt godt og ikke nok med det, men det gir deg faktisk masse bra energi, minuset er jo at du freaker litt ut når du går på do, fordi du pisser rødt, men utenom det går det bra. Ser så frem til fredag, da stikker jeg til Tyskland en liten tur med bloggen vår, woop wopp. Jeg skal ned å sjekke ut litt sko for oss guttaboys, jeg elsker Tyskland, jeg er ikke så glad i tyskere, men landet er veldig bra å være i.  Jeg synes tyskere kan være litt vell spesielle, og føler at humoren dems ikke helt går overens med min (erfaring gjennom et år med tyske romates.) Men  Tyskalnd bli moro og jeg gleder meg. Vi ses om litt, nå må det jobbes. Skip oo hoy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *