Nightwalk and talk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  God kveld folkens. Kom nettopp hjem fra en liten kvelds walk i Oslo, turen gikk helt fra døren min, til Rema 1000, så hjem igjen, men det var jo turen som telte. Kjenner meg faktisk litt små sliten etter denne dagen, tror faktisk grunnen er badstuen og treningen. Du vet når du søker på jobber eller blir tipset om jobber man bør søke på? Så søker du og velger å holde dette hemmelig fordi nederlaget kan bli stort om man ikke får jobben vettu, og da er det alltid bra å holde kortene tett til brystet. Det er ikke noe gøy om du har sagt det til alle vennene dine og så sier dem nei, men hva skjer? En kompis ringer og sier, ja har du søkt på programleder jobb på NRK Super? Jeg bare, ææ ja, how did ya know? Well, Hele Norge vet jo det for det er en stor sak på VG om dette nå, dette synes jeg helt ærlig ikke er greit av NRK å gå ut med, sorry to say. Saken finner dere HER!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *