i’ll be back!

IMG_5270

God kveld i stuen fruen, (Om du ser nøye på det bilde her, så ser nesen min litt ut som Mr Michael Jackson sin. May he rest in peace. Litt sånn tynn hoppbakke look of the day) Da har jeg ødelagt hele kroppen på trening og rensket den i badstuen etterpå, jeg føler meg faktisk nesten som ny. Digg å kjenne at man lever, en ting som ikke er så digg er at jeg klarte å slette alle mine 11000 bilder på kameraet, jeg har selvsagt backup på noen av dem, men ikke de siste jeg skulle legge ut, så da kjører jeg en liten flashback momentoz på bildefronten, ikke det at dem er så gamle da, men you get it right? Tror jeg må kjøpe meg en kalender sånn at jeg kan legge opp dagene, for nå har jeg gjort sammen idiotiske tingen all over again, dobbeltbooket meg! Nå MÅ jeg skjerpe meg, det er tross alt jobb det er snakk om, så nå skal jeg gjøre hva jeg kan sånn at jeg får gjort begge jobbene, noen som har et privatfly jeg kunne lånt? Fikk også en morsom telefon i dag så mulig jeg tar meg et par dager i Østerike på jobb i desember, sykt fet. Juleshopping i Arnold Schwarzenegger land, i’ll be back! (Den var morsom)

IMG_5282

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *