Dancing with the stars finale

IMG_5493

Hei folkens, og god søndag. Etter gårsdagens innlegg ville jeg ikke oppdatere før nå, jeg ville at det innlegget skulle stå litt ekstra lenge. Nå skal jeg fortelle dere litt om gårsdagen og finalen på Skal Vi Danse og jeg har tatt masse bilder og noen av disse legger jeg selvsagt ikke ut. For en fest, for en kveld, ja rett og slett så var det alt for gøy. Det ble en lang kveld for å si det mildt, nars endte hos Didrik, og jeg endte selvsagt opp med å miste husnøklene og kom meg ikke hjem, eller jo. men måtte snu i døren for så å våkne opp kompisen min og ligge over der, djiises. Så om noen fant noen nøkler i går så kan dere enten levere dem til meg eller bare låse deg inn og ta en kopp kaffe, jeg liker å få besøk 🙂 Uansett så hadde jeg det helt fantastisk med god gjengen, alt for lenge siden jeg har hengt med Caroline og Lars, to av de hyggeligste menneskene jeg vet om. Helt ærlig så kjenner jeg det på kroppen at jeg var på en liten snurr i går, men det går helt fint, for det er søndag og nå skal jeg bare slappe av, se en film og lage god mat, chillmadill som jeg liker å si. Ses litt senere. Benedicte er så sykt pen, litt crushing på henne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Camilla Pihl?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Score, jeg vant!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *