Stop bullying

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God lørdags morgen. Planen min var at jeg skulle skrive et innlegg om gårsdagens event, men jeg tar på Macèn, trykker på faceplaceland og det første jeg ser er alle delingene av saken om Odin, gutten som tok sitt egent liv. Hvorfor? Mobbing. Jeg gråter bare jeg skriver dette blogg innlegget, for dette er noe som står meg så nært. Det er en av de tristeste, styggeste og såreste sakene jeg har lest i år. Hva er problemet? Er det så vanskelig for en lærer evt flere lærere så se hva som skjer på jobben? Jobben er ikke bare å lære elevene Norsk eller matte, jobben er også å se elevene deres, SE DEM! Det skulle vært pålagt at alle lærere måtte gjennom tester/ menneskekjenningstester for å bli lærere, dette er ikke en 9-16 jobb dere har,tror dere det, så gjør meg en tjeneste og si opp stillingen momentant. Lær dere selv at jobben dere skal gjøre handler om mennesker, ikke bare en bok, og jobben som lærer har du med deg i 24 timer døgnet, du har et ansvar og ansvaret er å SE elevene. Selv har jeg venner som har barn, dem sliter med å få barnet sitt på skolen nettopp fordi at dem ikke blir sett, det ender opp med at dem får angst i en tidlig alder, dem tør/vil ikke gå ut. Dem stenger seg inne fra alt som skal være morsomt å være med på. Det kan ikke være mye gøy som en foreldre å sitte hjemme å se ditt egent barn har det vondt, alt du som foreldre gjør er å prøve å nå ut til skolen, men skolen er veldig opptatt og tar kontakt når dem har tid i kalenderen sin. Not to self teacher ! Vi har ikke tid, vi har ikke tid til å miste flere barn. I slike tilfeller så ansetter dere flere og MAKE THE FUCKING TIME! Jeg ble selv mobbet på skolen, prøvde å ta mitt egent liv, orket ikke tanken på å sitte i et klasserom hvor man selv føler at man ikke ble sett. Jeg stengte meg selv inne, ville ikke ut, ble deprimert og begynte med trøste spising til jeg ble så stor at at ble ord og blikk fra alle var noe av det tøffeste jeg gikk gjennom, ikke det at dem sa noe, men det var fordi på skolen ble jeg ikke sett, jeg ble ikke hørt fordi jeg som barn ikke tørte å si ting. Kjærejesusihimmelen som jeg pleier å si når jeg ønsker meg noe, vær så snill å få en stopper på MOBBING! Til dere som blir mobbet, jeg kan love en ting, det blir bedre og det blir fantastisk, ikke ta den letteste utveien for det er faktisk den vanskligste, tenk på Espen og Kathrine som sitter igjen nå uten Odin. Bruk stemmen deres og si fra til noen uansett hvor tøft det er, SI FRA. PS: Sikkert litt skrivefeil her, hadde ikke så bra lærere på skolen!!!!!! Espen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *