Lets talk grandpa style 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei folkens, og god weekend. Jeg har tidligere snakket litt om hva jeg elsker med Vintage,, men det er litt det samme med secondhand klær også, for man vet aldri hvem som har eid plagget før eller hvor det har vært. Slik som denne strikkekoften jeg fant på UFF, kostet meg 300kr og bare tenk, for noen år siden satt bestemoren til Bertil og strikket denne og sier til venninnen sin, ja denne blir fin til Bertil eller kanskje hun strikket den til mannen sin som da gav den videre til Bertil og nå er det jeg som har den på meg, og kombinert den på min måte. Jeg synes den løfter opp jobb antrekket mitt veldig. En ting til med vintage og seconhand klær = Gjenbruk = Bra for miljøet = Bra for lommeboken = Du får din helt egen stil = Mix nytt-billig-brukt = Bra for samvittigheten 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAcollagelllOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der fant jeg kompisen min, må løpe for jeg skal på trening, måtte bare legge ut bestefar sin strikkejakke først, nå er kompisen min lissom så sur fordi han måtte vente. Hallo, zyberspace er viktig a kompis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *