Engagement!

collage jajajja

Hello godtfolk, Jeg tenkte jeg ville fortelle dere alle sammen en helt fantastisk ting, jeg ble så glad da dette skjedde. Jeg satt hjemme å faktisk jobbet litt, følte plutselig at jeg ville ta en pause for å sjekke faceplace og det første jeg ser er at min bror og hans snasne dame har forlovet seg, det er jo stort nok i seg selv det, men det som jeg synes er stort er hvordan det skjedde. Eva kommer hjem fra jobb, hun aner ingenting om hva som skal skje, går inn døren og der står sønnen med en liten pakke, og sier, vil du gifte deg med pappaen min? Det er så simpelt, men så fantastisk fint, og jeg er ikke en person som viser følelser lett til folk, så da var det bra at jeg satt helt alene i huset og tenkte, når er det min tur a? Neida, jeg gjorde ikke det, men rørt det ble jeg for jeg kjenner min bror, og nå ble jeg super stolt. Nå gleder jeg meg bare til å dra henne med til London/NYC og shoppe en vintage brudekjole. Jeg mener vi skal gå for vintage og ikke ny, mye bedre med en historie på kroppen 🙂 Så Eva og Svend, nå legge jeg ut disse bildene og da sitter helt sikkert dere hjemme i Vennesla og tenker, faen ta bort de bildene. Men vet du hva? Fuck off, nå skal vi alle feire dere, så bildene blir og jeg skåle i dag med en Pepsi max. Lenge leve kjærligheten og velkommen i familien, jippi da ble den større.

IMG_4430IMG_4460

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *