Wolford press day

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld i stua. Endelig hjemme igjen etter en hektisk dag, tro det eller ei, det var så hektisk at denne mannen har ikke fått trent og det eneste jeg har fått i magesekken ble en posjon med havregryn og litt  sushi. Nå har jeg kjøttet på panna og skal bare kaste på et par egg så er protein middagen ferdig, høres helt jævlig ut, men smaker godt da og det er viktig. Vi satt oss litt på Bølgen & Moi og det beste utentvil, var da Marthe glemte å betale og servitøren kom løpende til bilen med kortterminalen, snakk om god service a 🙂 Vi kjørte videre til Wolford press day og ble møtt med bobler i glasset, kødder ikke med onsdager haha. Uansett, nå skal jeg spise middag og håper jeg klarer en treningsøkt, vi hørs senere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *