Vintage, i don’t see dead people.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne vintage jakken kjøpte jeg for for 40 dollar i Los Angeles. Jeg elsker at det er en ekte pilot jakke som helt sikkert har vært med på mange flyturer rundt om i verden, den kommer helt sikkert fra en familie far som elsket jobben sin og da han satt på jobb i cockpiten, tenkte han sikkert på familien sin som satt rundt middagsbordet å spiste. Jakken var da hengt trygt bak pilot stolen hans. Eller kanskje han ikke tenkte så mye på familien som satt å spiste middag, fordi han var kanskje en «player» som var så opptatt med å ligge med alle flyvertinnene og hadde elleville festen i Las Vegas? Kanskje han giftet seg i jakken på et Elvis chapel? Eller, hva om denne jakken faktisk tilhørte Roald Amundsen, han som faktisk tok sitt flysertifikat for 100 årsiden, men jakken hans ble mystisk borte og forsvant til USA, så kom jeg over på jobb og endte opp som den nye eieren av jakken for 4 år siden? Evt Neil Armstrong som tok flysertifikat som 16 åring? Well you never know with vintage. Ja, som dere skjønner, dette er en av grunnene til at jeg elsker vintage klær. Dem kommer med en historie, dem har vært med å leve et helt annent liv, i en helt annen verdensdel og i en annen tidsperiode. Vintage for meg er unikt, for når jeg tar det på meg, føler jeg på historiene disse klærene har med seg og tenkte med meg selv, hva om denne mannen som eide denne jakken faktisk går igjen og den eneste måten han kan komme «over» på den andre siden er om han finner den? Faen, hva om jeg møter prinsesse Martha Louise, kommer hun da til å si, «der er jakken til «Fredric»! Tar hun den fra meg? Slik at engelen Fredric kan move on to the other side? Vintage as, you got to love it. Jeg ser ikke døde mennesker, men noen gang bruker jeg klærene dems.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *