Svin er grisebillig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld folkens. I kveld ble det hjemmelaget sunn Thai middag fra Monica, den er yber lett å lage og kanon billig å kjøpe. En perfekt middag for en stor familie eller fem venner som vi er i dag. Oppskriften ligger rett under bilde, nå skal jeg løpe ut fra kjøkkenet og sette meg ned med de andre og spille spill. Alle vet hva som skjer når man spiller Ludo og drikker litt rødvin? Da kjeder man seg fort og ender opp med å snakke om sex. Perfekt emne for kvelden. Totalprisen for 5 personer ble 170 norske kroner, men om du vil ha med en kartong rødvin, kan du runde summen opp til 500 kroner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • 600 gram svinefilet ( Indrefile)
  • 1 brokkoli
  • 2 gulerøtter
  • 1 grønn paprika
  • 1 hermetisk boks med baby mais
  • 6 ss med red curry paste
  • 1 rødløk
  • 1 hel hvitløk om du klarer det 🙂
  • Gjerne litt chilli
  • 2 bokser kokosmelk.

Først er det viktig å ta seg en god stor slurk med rødvin, også hiver du deg løs på grønnsakene. Varm opp en dyp kjele med oliven eller rapsolje. Hell så i en hel finkuttet rødløk og bland inn så mye hvitløk du bare vil. Deretter kaster du oppi 6 sexy skjeer med red curry paste. Rør godt rundt til dette blir en god sørpe. Også folkens… nå begynner moroa. Du har såklart multitasket og stekt opp svinefilleten til nå. Den skal nå oppi gryta sammen med kokosmelken. La alle de herlige smakene blande seg, til du tilslutt ha i grønnsakene de siste 10 minuttene. Det er viktig at de er semi kokte og ikke blir for mye. TYGGEMOTSTAND er viktig folkens. Også runder vi av med brun ris bare fordi at jeg og vennene mine er så jævla sunne. Happy eating godtfolk og husk; FATET SKAL VÆRE LIKE SEXY SOM DU FØLER DEG FØR DU GÅR PÅ FEST!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen ble litt ivrige fordi det er en tirsdag og vi hadde rødvin i skapet, så da skjedde dette. Veldig bra jobbet Maja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *