MagMaLou presselaunch

1898759-11-1414775167731

 Kompisen min Marthe har lansert sin nye kolleksjon for butikken sin MagMaLou på Frogner, da er det viktig å støtte opp å se hva denne kreative damen har kommet opp med denne gangen.  Det var utrolig mye bra til dere damer, men jeg fant et par favoritter som jeg skal plassere på noen snasne venner når dem skal på en luftetur. Det finnes masse fint i butikken til Marthe, er dere i Oslo, så finner dere butikken på denne adressen: Skovveien 8, 0257 Oslo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet hvem jeg skal plassere denne kjolen på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

For flere bilder gå inn HER Nå må jeg jobbe litt til, så trening nummer 2 og videre på middag. See ya later.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *