SVA LAUNCH

svalaunch

Proud Olympus PEN Ambassadors. Lene, Celine, Anette og en mann, MEG 🙂 Sist uke dro jeg på Sva Magazine #9 på Uhørt i Oslo, storkoste meg med jentene mine 🙂 Jeg elsker bildene som Svein Bringsdal har tatt i dette bladet, Svein bruker Olympus PEN på alt, det er så sykt fet når man møter en fotograf som virkelig kan ta bilder og elsker jobben sin, blir så inspirert av slike mennesker. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjorten min er ny og kommer er fra den nye sesongen til Only & Sons.  Mr.Oldman look. 

svamag1

Måtte låne et par bilder av Annette, mine hadde mysterisk forsvunnet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fikk meg et par timer sammen med Lene & Annette, to jenter som jeg elsker å henge med. Vi tre kommer til å henge en del fremover, men det kan jeg ikke snakk om akkurat nå 🙂 

svamag9999OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper kvelden deres blir kanakans bra, nå skal jeg lage middag for to kompiser, det blir en yber sunn meny, oppskriften og bilder kommer etterpå 🙂 God middag folkens.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *