Happy Halloween party volume 2!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hello folkens, håper dere forsatt har en god søndag. Jeg vant faktisk kveldens beste kostyme, jippi jippi. Kostymen ble ikke helt som jeg ville, men det funket. Vi hadde laget en video til Maja, fått familie og venner fra Mo i Rana, til London og India til å sende en bursdagshilsen. Alle sang og danset til Pharrell med «Happy». Videoen ble kjempe kul og Maja ble rørt så da var jo igrunnen jobben gjort.  Håper dere hadde en fantastisk Halloween weekend. Her kommer det bildedryss fra 30 årsdagen i går, tok litt tid for jeg hadde tatt over 300 bilder haha. Tema fest as, sykt moro. Alle så fantastiske ut og humøret var det ingenting å si på heller.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Filmen ligger HER om dere vil se den. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takk for festen Onkel Skrue, this duck is so overcooked!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *