My Disney «Halloween»costume!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker seriøst denne støvsugeren jeg fikk av Electrolux, min nye BFF! (Sponset) Happy Halloween, en dag etter alle andre lissom. Vi har festen i kveld, så her sitter jeg og mekker kostymen så godt jeg bare kan, det tar faktisk litt mer tid enn jeg trodde. Håper den blir bra til slutt for ellers klikker det for meg, neida. Jeg får bare ta en ice cold Corona og leke designer på gulvet og synge Disney sanger. Jeg skal prøve å legge ut noe bilder  iløpet av kvelden og kanskje en video, tror det blir yber fet siden alle kommer som en Disney figur. Like barn leker best.  Ses om noen timer :=)  

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *