The breakfast club, part two!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette var en veldig deilig start på fredagen assår. Frokostklubben er samlet for å feire lansering  av StyleMag sitt nye sjette nummer, covergirl er sjølvsagt peneste milfèn Norge har å by på, Tone Damli. Big crush på henne ass. Pen på bladet, kulere som person. Kroppen min har fått overdose på vitaminer av Juice fra Bølgen & Moi, så tror denne dagen blir veldig lett å kjøre gjennom. Jeg skal ta et par skype møter nå og komme meg opp på kontoret, men i kveld skal jeg på fest med H&M. Gleder meg til middag, fine mennesker og se Alexander Wang for H&M.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *