Bestseller

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hello folkens. For en dag det har vært, og den er enda ikke ferdig. Jeg tror jeg har løpt, kastet meg inn i taxi etter taxi, møte etter møte, og nå er jeg endelig hjemme og får tatt meg 1 times pause før jeg må ut døren igjen. Neste stopp er Olympus festen. Bestseller har hatt pressedag, har faktisk aldri møtt dem som jobber på hovedkontoret før, men fanken for noen positive mennesker, my kind of rockstars i motebransjen. Only & Sons. Har blitt et av mine favoritt merker etter jeg fant det på Instagram. Det er et dansk merke som lager fresht tøy for oss gutta til en prisen som er kanon bra. Just the way we boys like it. Fant noen favoritter fra Selected Homme og Jack & Jones vintage. Nå, løper jeg i dusjen så snakkes vi litt senere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seriøst, jeg savner Jack Russell hunden jeg hadde for noen årsiden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er da hva som kalles en goodybag, selv kaller jeg det julaften i oktober.     

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *