Kan du bake?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God høst mandag folkens. Jeg elsker høsten, planen var å ta en del bilder i går, men det som skjer er at barndomskompisene dine skal være med å leke blogger. Cessa skriker «Ikke glem at det ene beinet ditt skal bak Espen», sånn som du gjør på alle de andre 150 bildene du tar av deg selv. Haha. Så det ble vel mer humor enn annent i går, pluss at når dem løp opp for å ødlegge bildet mitt, tråkket Cessa i hundebæsj, KARMA! Jeg driver i disse dager å caster til et bakeprogram, jeg er på jakt etter mennesker som har kule oppskrifter, gjerne glutenfrie oppskrifter, som har lyst til å være med på et nytt og spennende TV-program. Kjenner dere til noen som har startet opp for seg selv og kunne tenkte seg å være med på dette? Gitt ut en kokebok? Har en fantastisk matblogg? Eller om det er noen som dere bare digger og mener at jeg burde ta kontakt med. Send meg info på «TA kontakt knappen» på toppen av bloggen. E-

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *