Fall

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shoes /Zara. Jeans/ Diesel/ Jacket/ Cedarwood. Jumper/UFF. Shirt/RalphLauren 

Høst, man får ikke bedre tider enn høsten, utenom sommeren da for ingenting kan slå sommeren. Dagen min har gått i mail, casting og en liten tur ut for å fikse plagg til mitt Halloween kostyme. Jeg kommer nok ikke til å bli så skummel i år, tror det blir litt mer humoristisk enn det. Lørdag skal vi feire Maja og da samkjører vi Halloween fest. Temaet er Disney, det burde jeg kunne, har jo jobbet der. Tatt litt høstbilder, jeg elsker høstens farger.   

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *