Win your own dress (konkurranse)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God fredags morgen alle sammen. Min gode kompis Marthe driver sin egen butikk her i Oslo (MAGMALOU), sikkert mange som vet om den allerede. Tingen er at nå skal hun lansere kjole kolleksjon nr 2 og du kan vinne både kjolen og få den oppkalt etter deg. Så heter du Thea, Maren eller kanskje Frank, ja da kommer denne kjolen til å hete nettopp «Frank» kjolen. Det er ikke så mye du trenger å gjøre for å vinne denne fantastiske konkurransen, bare gå inn HER og fortelle hvorfor nettopp kjolen skal bære ditt navn. Tror faktisk jeg skal gjøre det selv, «Espen» kjolen evt «Hilton» kjolen, nice ring to it om jeg kan si det selv. Nå skal jeg komme meg på et fredagsmøte, men vi snakkes om litt. Har noen hemmeligheter å fortelle ang premierefesten for bloggerene i går, djiiises for en fest, elsker Suzanne Aabel 🙂

yourphoto

   

Skriv en kommentar