The bloggers!

yourphoto-2

God fredag folkens, er vi klare for helgen? Jeg elsker dette bilde av Ørjan og meg, haha. Suzanne er et av mine favoritt mennesker, hun er gal, morsom, brutalt ærlig og rett og slett bare deilig. Takk for at du er sånn my love. 

yourphoto

Jeg hadde så moro på premierefesten til bloggerene i går. Jeg satt meg ned, observerte folk på festen, og en tanke slo meg litt hardt. Hadde vi brukt psykologer på bloggere, så tror jeg vi ikke hadde hatt så mange «topp» bloggere i Norge. Si at for å blogge så må du gjennom en psykolog test, feiler du der, kan du dessverre ikke blogge. Da hadde vi helt sikkert hatt så få bloggere i Norge at hele Blogg.no ikke hadde eksistert. Nei, man kan ikke annent enn å elske «bloggere» dem er da veldig fascinerende mennesker, litt som en real Hollywood frue aka Gunilla Persson.  

yourphoto-3OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor gøy kan man virkelig ha det i en fotoboks a? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *