Styggen på ryggen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halla folkens. Den nye sangen til onkelen vår er så fantastisk, ærlig, bra og ekte. Vi har alle han stygge på ryggen. Han som sier man ikke er bra nok, han stygge på ryggen som sier, du får det ikke til, du er bare ikke god nok til det, du kommer aldri til å nå dem målene. Han stygge på ryggen som analyserer alt og konkludere med at alt du gjør, snakker alle andre om, men bare ikke på en posetivt måte. Styggen på ryggen er bare stygg, han må bort. Onkel P må bli, han har vi mer å lære av. Jeg tror med hånden på hjerte at dette må være en av Norges beste sanger som noen gang har blitt laget. Takk til Norges beste onkel for at du er så ærlig og personlig, og takk for at du har laget min beste treningsang til dagsdato.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *