Pressday

IMG_5054

Hola folkens, håper livet skinner selv om været ute er virkelig noe dritt om dagen. Da var jeg hjemme fra første pressedag, stopp nummer en var hos Presskontakterna som også fyller 25 år, hipp hipp for dem. Jeg kom faktisk til dekket bord av mat som er så sunn, smakte så  sykt godt og alt er av naturlige ingredienser. Funky Fresh Food heter plassen hvor maten kommer fra, jeg måtte google dem for jeg skal så ta med meg kompiser og spise HER! For dere som ikke helt vet hva pressedager er, så er dette hvor man får se hva neste sesong har å tilby oss gutter og jenter. Uansett om det er presseuke eller ei så elsker jeg å ta turen innom Presskontakterna, fordi jentene er hysteriske og kaffen smaker jækla gao. Tok litt bilder så dere får se både mat og litt av klærene dem har.  Jeg har presseavtaler hele uken, så følg med. Jeg har også trent sykt hardt i dag, så nå skal denne Hilton få i seg noen proteiner. Ses senere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *