My body.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld gutter, jenter og alle homosapiene der ute, håper mandagen har vært kanakans. Jeg har kjørt to timers workout i dag. Den første på Sats og siste på Barry`s. Jeg sjekket også om kroppen min er eldre en alderen min. Det vil si jeg har kjørt en bodyanalyse, syk spennende å se hvordan kroppen faktisk er. Konklusjonen ble veldig bra spør du meg.

  • En muskelmasse som er over gjennomsnitt (YAY)
  • Vekten min er på det normale.
  • Kroppsfett var på 8.9 ( Normalt skal den ligge på (9.1 -18.3)
  • BMI var normalt. (En gang i tiden var den både over og under, så yay igjen)
  • Midje og hofte var normal.
  • Høyre arm er ikke like sterk som venstre, spesielt ass, haha.
  • Beina mine er over normalen av muskler, det hadde jeg ikke trodd. Høyre bein er 1% sterkere enn venstre og jeg som klager så på mine tynne bein ( Skal holde kjeft nå)
  • Kroppsvann : Normal
  • Livstil: Normal

Helt ærlig så hadde jeg trodd noe annent, hadde aldri trodd at kroppen min lå på under når det kom til fett %. Jeg er veldig fornøyd med resultatet i dag. Gleder meg til neste gang jeg skal ta denne testen. Men jeg må bli flinkere på grønnsaker. Elsker å ta treningstester.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slurp it up, vi ses i morgen godtfolk!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *